Achraf Dari'den sürpriz transfer açıklaması!

Gelecek sezon kadrosunu gençleştirme ve gelecek vaadeden isimlerden oluşturma yolunda hareket eden Galatasaray'da scout ekibi neredeyse tüm dünyayı tararken, Fas Ligi ekiplerinden Wydad Casablanca'da forma giyen Achraf Dari sürpriz bir transfer açıklamasında bulundu. 21 yaşındaki savunma oyuncusu Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. 

Fas'ta yayın yapan bir spor kanalının Instagram hesabına canlı yayın konuğu olan Dari, yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle futboldan uzak günlerini dile getirirken gelecek sezon için aldığı teklifleri de açıkladı. Genç yaşına rağmen Wydad Casablanca'da zaman zaman kaptanlık bandını koluna takmayı başaran 21 yaşındaki stoper, kendisine gelecek sezon için sorulan transfer sorusuna "Zamalek, Rennes ve Galatasaray benimle ilgileniyor. Kariyerime nerede devam edeceğime henüz karar vereceğim ancak Avrupa'da oynamak seçeneği benim için önemli.." ifadelerini kullanarak çarpıcı bir cevap verdi. 

ACHRAF DARİ KİMDİR?
1.88 boyundaki genç oyuncu her ne kadar stoper orjinli olsa da, savunmada hemen hemen tüm bölgelerde forma giyebiliyor. Bu özellikleriyle önemli bir joker haline gelen Dari'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir futboldan uzak olduğu ve Haziran ayı itibariyle çalışmalara başlaması bekleniyor. 

Wydad'ın altyapısından yetişen ve 2018 yılından itibaren A takımda görev yapan Achraf Dari geçen sezon CAF Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Wydad'ın önemli bir parçasıydı. İstikrarlı oyun yapısıyla dikkat çeken genç oyuncu bu sezon Aralık ayında oynanılan Raja Club Casablanca karşısında 20.dakikada dizinden sakatlanarak kenara gelmiş ve sezonu kapatmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0