Terim antrenör kadrosunu genişletiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon sadece oyuncu grubunda değil, teknik heyette de önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Gelecek sezondan itibaren geniş bir antrenör kadrosu oluşturmak isteyen ve bu bağlamda eski yıldızlarıyla görüşen Terim'in kadrosunda sürpriz isimler söz konusu olabilir! 

Demirören Haber Ajansı'nda yer alan haberlere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş'ın geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından, yeni teknik kadronun nasıl şekilleneceği de en büyük soru işaretlerinden birisi oldu. Deneyimli teknik adam Terim; eski öğrencilerinden Albert Riera, Johan Elmander ve sezon sonu futbolu bırakması beklenen kaptan Selçuk İnan'ın gelecek sezon heyetinde görev yapmasını istiyor. Ayrıca geçmiş yıllarda forma giyen Tomas Ujfalusi ve Ümit Karan da gündemde yer alan isimlerde..

Galatasaray'da ayrıca sezon başında takımdan ayrılan kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile de geri dönüş için görüşmeler yapılıyor. Brezilyalı efsane isim daha önce teknik direktör Fatih Terim ile dört dönem birlikte görev yapmıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0