Aaron Harrison, Olympiacos ile anlaştı...

Aaron Harrison
Galatasaray Doğa Sigorta'da 2 sezondur gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Aaron Harrison'ın yeni adresi netleşiyor. EuroLeague'den Zenit St. Petersburg ve CSKA Moskova gibi takımlardan teklif alan Harrison, Yunanistan ekibi Olympiacos ile anlaşmaya vardı. 

Galatasaray'da 2 sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Aaron Harrison'a EuroLeague'den Zenit St. Petersburg, CSKA Moskova ve Olympiacos olmak üzere 3 talip vardı. Yıldız oyuncunun tercihini kimden yana kullanacağı merak konusu olurken Harrison'ın yeni takımı netleşti. Eurohoops'un haberine göre; Aaron Harrison, Olympiacos ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 

Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı temsilcimizin EuroCup’ta çıktığı maçların 16’sında yer alıp 15.9 sayı – 2.9 ribaund – 2.8 asist ortalamalarıyla mücadele eden Kentucky çıkışlı Aaron Harrison, Olympiacos da dahil olmak üzere 3 EuroLeague takımının radarındaydı.

25 yaşında ve 1.98 boyundaki skorer oyuncunun NBA sonrası ilk Avrupa deneyimi Galatasaray formasıyla 2018 yılında başlamıştı. Burada kendini epey bir kanıtlaması ona EuroLeague’in kapısını açtı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0