Muslera'ya aday olarak Joe Hart gündemde..

joe hart burnley
Galatasaray'da Çaykur Rizespor deplasmanında kötü bir sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera'nın alternatifini İngiltere'de bulundu. Cimbom, Muslera'nın yokluğunda kaleyi Joe Hart'a teslim etmeyi planlıyor.

Asist Analiz'in haberine göre; Galatasaray'da Fatih Terim’in esas canını sıkan mesele ise Fernando Muslera oldu. Dönüş tarihi için 6-8 ay aralığı verilen Uruguaylı kalecinin neredeyse 2020 yılını kapatmış olması deneyimli çalıştırıcıyı düşündürüyor. Geçici çözüm için kaleci transferine yönelmeye hazırlanan Cimbom’da gündeme Joe Hart geldi.

MENAJERİYLE İRTİBATA GEÇİLECEK 
Sarı-kırmızılı yetkililer, İngiliz kalecinin menajerleriyle iletişme geçmeye hazırlandığı iddia edildi. 33 yaşındaki kaleci Burnley’den ayrılmaya gün sayarken; Premier Lig’den kendisine talip çıkmadığı takdirde yurt dışı tekliflerini değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, Muslera’nın yokluğunu aratmayacak hem de ekonomik anlamda kulübü zorlamayacak bir takviye yapmanın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda hareket eden Cimbom, bir zamanlar İngiltere Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Joe Hart’ı gündemine aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0