Galatasaray, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile anlaştı!

Sivasspor'un bu sezonki performansındaki kilit isimlerden olan Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, Sivas'ın bir diğer yıldızı Emre Kılınç'ı ise kadrosuna katmak için girişimleri hızlandırdı ve milli futbolcu ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Emre'nin yanı sıra Oğulcan Çağlayan ile de anlaşmaya vardı. 

DHA'nın haberine göre; Gelecek sezon için sözleşmesi biten ve yerli oyunculara yönelen Galatasaray ise Demir Grup Sivasspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç ve Çaykur Rizespor'un bu sezonki yıldızı Oğulcan Çağlayan ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Adem Büyük'ü kadrosuna katan ve tecrübeli futbolcudan istediği verimi alan sarı-kırmızılılar, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'da da yine aynı yolu izleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0