Adolfo Gaich için ilk teklif belli oldu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda kadrosunu hem gençleştirmek hem de gelecek vaadeden isimlerden oluşturmak istiyor. Deneyimli teknik adam kadroda düşünmediği Mbaye Diagne yerine Arjantinli genç forvet Adolfo Gaich'in transfer edilmesini istiyor. San Lorenzo formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Gaich için ülkesinde ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı! 

Arjantin'de yayın pan Ole'de yer alan habere göre; Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden biri olarak öne çıkan Adolfo Gaich için yapılan teklif ortaya çıktı. Haberde yer alan ifadelere göre Galatasaray'ın 21 yaşındaki gelecek vadeden yıldızın bonservisinin yüzde 50'si için kulübü San Lorenzo'ya 5 milyon dolarlık bir teklif yaptığı belirtildi. Galatasaray ile birlikte Marcelo Bielsa'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Leeds United'ın da ciddi şekilde ilgilendiği belirtilen Tangocu için, Inter, PSG ve Atalanta'nın da bir süredir takipte olduğu ancak herhangi bir resmi girişimde olmadıkları ifade edildi.

GAICH: KESİN BİR TEKLİF GEREKİYOR
Arjantin futbolunun yetiştirdiği yeni yeteneklerden biri olarak gösterilen Gaich, transferle ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda kendisine gelen "resmi bir teklif" olmadığını söylemişti. Genç oyuncu, "Teklifler geldiğine dair haberler söylenti diye düşünüyorum. Bu söylentiler futbolumu etkilemez. Kesin bir anlaşma söz konusu olduğunda, gerçek bir ilgili gösterilinceye dek çok fazla önem veremem." ifadelerini kullanmıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0