Marcao'nun fiyatı belli: 20 milyon!

Galatasaray'da sezon sonunda transfer operasyonu gerçekleştirmeye hazırlanan teknik direktör Fatih Terim'in mali anlamda kurtarıcısı belli oldu. Geçen sene devre arasında gelen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Marcao için İtalyan kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Galatasaray yönetimi ise genç savunmacı için koronavirüs salgınına rağmen 20 milyon Euro fiyat belirledi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kısa sürede gösterdiği performansla dikkat çeken Marcao, özellikle İtalyan kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Galatasaray yönetiminin sezon sonunda iyi bir teklif gelmesi halinde satışına izin vermesi söz konusu olan Brezilyalı savunmacı için istenilen rakam da belli oldu. Sezon başında Marcao'yu isteyen ve 12 milyon Euro ödemeye hazır olan Atalanta yetkilileri, Galatasaray'ın "20 milyon Euro isteriz" cevabı sonrası transferden çekilmişti. Çeyrek finale kaldığı Şampiyonlar Ligi'nden ciddi gelir elde eden, Serie A'da 4. sırada yer alan İtalyan ekibi, yaz transfer dönemine önemli bir bütçe ayırdı. 

Arjantinli stoperi Palomino'nun sözleşmesini uzatmayan Atalanta, sol ayaklı stoper arıyor ve listenin ilk sırasına Marcao yazıldı. Üçlü savunmada da oynayabilen 24 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için İtalyanlar sezon sonunda tekrar Galatasaray'ın kapısını çalacak. Daha önce 12 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Galatasaray yönetiminin kapıyı yeniden 20 milyon Euro'dan açacağı belirtilirken, 15 milyon Euro'dan aşağıya oyuncunun satılmasına kesinlikle izin verilmemesi bekleniyor. Brezilyalı oyuncunun olası satışından elde edilecek gelir aynı zamanda sezon sonunda gerçekleştirilecek olan "gençleşme" operasyonunda da önemli bir gelir olacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0