Feghouli için yapılan teklif belli oldu!

Koronavirüs salgını sonrasında ekonomik anlamda oyuncularıyla indirim görüşmesi yapan ve gelecek sezon kadrosunda ciddi bir revizyona gidecek olan Galatasaray'da yüksek ücret alan isimlerden birisi de Sofiane Feghouli.. Arap kulüplerinin ilgisini çeken yıldız oyuncu için Katar takımlarından Al-Gharafa teklif yapmaya hazırlanırken, sezon sonunda ayrılık hiç uzak bir ihtimal değil.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda Sofiane Feghouli'nin ayrılığı söz konusu olabilir.. Younes Belhanda'yla beraber Sofiane Feghouli'ye de Arap ülkelerinden takım arayan menajerler beklenen teklifi Katar'dan getirdi. Bülent Uygun'un eski takımı Al Gharafa,  yıldız oyuncu için kulüp tarihinin rekoru olarak kabul edilen 8 milyon euro'luk bir teklif gönderdi. Katar ekibi adına sarı-kırmızılılarla temas kuran kişinin Jassem Al Mansouri olduğu bildirildi. 

Al-Gharafa kulübünün 8 milyon Euro'luk teklifinin kabul edilebilir olduğu ancak çok fazla bonus maddesi içerdiği dikkat çekti. Ayrıca teklif paketinde oyuncunun Fransız menajerinin 1 milyon Euro'luk komisyonun da Katar kulübü tarafından ödenmesi yer aldı. Gelen teklifle ilgili olarak Galatasaraylı yöneticilerin "Henüz emekleme döneminde, üzerinde konuşulması gereken bir teklif." yorumu yaptığı belirtildi.

Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Feghouli'nin yıllık kazancı yaklaşık 4 milyon Euro olduğu biliniyor. Cezayirli yıldız oyuncu bu sezon 30 maçta 6 gol - 5 asistlik performansa imza attı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0