Al-Nasr görüşmek için izin istedi!

Galatasaray'da uzun süredir eleştirilerin odak noktasında olan ve her transfer döneminde hakkında "ayrılık" haberleri çıkan Younes Belhanda için flaş bir gelişme yaşandı. Sezon sonunda yolların ayrılması beklenen Faslı yıldız oyuncu için Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr resmi teklifte bulunurken,  Arap kulübünün yöneticileri Galatasaray yönetiminden de yıldız oyuncuyla görüşmek için izin istedi! 

France Football'da yer alan habere göre; Galatasaraylı Younes Belhanda için bir süredir nabız yoklayan Suudi Arabistan kulübü Al Nasr'ın Faslı oyuncu ile resmi temaslara başladığı iddia edildi. Suudi ekibin yöneticilerinin, transfer listesinde üst sıralarda bulunan Belhanda ile görüşmek için Galatasaray yönetiminden izin aldığı belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yer almayan Faslı yıldız oyuncunun satılarak önümüzdeki sezonun transfer bütçesi için önemli bir kaynak yaratılması bekleniyor.

Younes Belhanda bu sezon Galatasaray forması altında çıktığı 28 resmi maçta 6 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0