Al-Nasr'ın Maicon için teklifi hazır!

maicon al nasr
Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Al-Nasr'a kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini vermeye hazırlandığı Maicon'un Suudi Arabistan ekibiyle sözleşmesi iki hafta sonra bitiyor. Al-Nasr'ın Brezilyalı stoper için 3 milyon euro teklif edeceği öğrenildi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Geçen sezonun ortasında bir buçuk yıllığına Al-Nasr'a kiralanan Maicon'un iki hafta sonra sözleşmesi sona eriyor. Suudi Arabistan ekibi, Maicon'u kadroda tutmaya karar verdi. 2017-18 sezonunda 7 milyon euro bonservis karşılığında Sao Paulo'dan alınan deneyimli oyuncu sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.2 milyon euro kazanıyordu.

Geçtiğimiz sezonun ortasında 1.7 milyon euro kiralama bedeli karşılığında Al-Nasr'a giden oyuncunun performansı sonrasında Suudi Arabistan kulübü de yola devam kararı aldı. Bir yıl daha Galatasaray ile kontratı olan oyuncunun bonservisi karşılığında Al-Nasr 2-3 milyon euroluk bir anlaşma paketi sunacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0