Galatasaray'da Ege Arar da ayrılıyor...

Ege Arar
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye Basketbol Ligi'nin ve Avrupa'daki basketbol organizasyonlarının askıya alınmasının ardından takımlardaki transfer çalışmaları başlarken Galatasaray Doğa Sigorta'da Can Korkmaz'ın ardından bir ayrılık daha gündemde. Cimbom'da Ege Arar'ın da takımdan ayrılacağı konuşuluyor. 

Bu sezon ligde iyi bir gidişat gösteren Galatasaray Doğa Sigorta'da kadronun tecrübeli isimlerinden olan Can Korkmaz, Türk Telekom ile anlaşarak takımdan ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha yolda. İsmail Şenol'un haberine göre; Galatasaray Doğa Sigorta'da Ege Arar'ın da takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sona eren Ertuğrul Erdoğan'ın da konratı henüz uzatılmadı. 

İKİ YÖNETİCİ GÖREVİ BIRAKTI
Galatasaray'da taraftarın istemediği isim olan genel menajer Ömer Yalçınkaya'nın görevden alınmasını talep eden Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı, yaşanan tartışmaların ardından görevlerinden istifa ettiklerini açıklamışlardı. Sarı-kırmızılılarda Ömer Yalçınkaya'nın taraftarlar sosyal medyada açtıkları hastagle Ömer Yalçınkaya'yı istifaya davet ediyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0