Balotelli'nin sözleşmesi feshedildi..

Mario Balotelli
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan İtalyan golcü Mario Balotelli konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Serie A ekiplerinden Brescia'da forma giyen Balotelli'nin sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. 

Son günlerde Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan ve sarı-kırmızılı formayı giyebileceği iddia edilen Mario Balotelli boşa çıktı. Seria A ekiplerinden Brescia'da forma giyen İtalyan golcü Balotelli, antrenmanlara çıkmayınca sözleşmesi feshedildi. Tecrübeli oyuncu antrenmanlara çıkmayınca Brescia Başkanı Massimo Cellino ile arasında sorunlar yaşanmıştı. Antrenmanlara katılmamaya devam eden yıldız ismin sözleşmesi feshedildi ve Balotelli boşa çıktı. 

DataSport ve CalcioMercato'ya göre Mario Balotelli'nin  yeni durağı için ise Türkiye'nin öne çıktığı belirtiliyor. Galatasaray'ın transferde avantajlı taraf olduğu aktarılırken Brezilya'dan da Botafogo, Flamengo ve Vasco da Gama'nın ilgisinden bahsediliyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0