Bartali'nin yerine Levent Şahin!

Süper Lig'de santra için geri sayıma geçilirken, Galatasaray'ın başarılı antrenörü Alberto Bartali salgın nedeniyle ailesinin yanında olmak için gittiği ülkesi İtalya'dan henüz dönebilmiş değil.. Teknik direktör Fatih Terim ise, deneyimli antrenörün görevlerini akademik anlamda uzmanlığı bulunan yardımcısı Levent Şahin'e devretti. Levent Şahin belki de şampiyonluk yolunda takımının kaderini belirleyecek..

Milliyet'in haberine göre; koronavirüs salgını nedeniyle İtalya'da ailesinin yanında olan Bartali'nin henüz ülkeye dönüş yapamamış olması Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in planlarında bazı değişiklikler yapmasına neden oldu. 12 Haziran'da liglerin başlayacak olması nedeniyle çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımı fizik ve performans olarak yardımcı antrenör Levent Şahin hazırlıyor. Akademik anlamda fiziksel performans ve kondisyon konusunda uzmanlığı bulunan Şahin, antrenmanları organize ediyor ve teknik direktör Terim’in bu konuda en güvendiği isim durumunda. Galatasaray yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürürken, Terim antrenman metotları ve kondisyon konusunda direksiyonu Şahin’e bırakmıştı. Deneyimli teknik adam yalnızca gerek duyduğunda ikazını yapıyor.

Florya’daki çalışma temposu ve futbolcuların arzusundan son derece memnun olan deneyimli teknik adam, İtalyan antrenör Bartali’yi hiç aratmayan Şahin ile birlikte mesai yapan performans ekibine de teşekkür etti. Ayrıca, koronavirüs salgını nedeniyle İtalya'dan henüz dönemeyen Bartali'nin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmesi halinde 14 günlük karantina uygulamasında olacağı ve bu nedenle de sezonun kalan kısmında da takıma katılamayacağı öngörülüyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0