Can Korkmaz, Galatasaray'a veda etti...

Can Korkmaz
Son iki sezondur Galatasaray Doğa Sigorta forması giyen Can Korkmaz, bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından takımdan ayrıldı ve Türk Telekom ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Galatasaray'a da veda etti. 

Bu sezon ligde iyi bir gidişat gösteren Galatasaray Doğa Sigorta'da kadronun tecrübeli isimlerinden olan Can Korkmaz takımdan ayrıldı ve Türk Telekom ile anlaşmaya vardı. Can Korkmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla da Galatasaray'a veda etti. 

Can Korkmaz'ın açıklaması şu şekilde: 
Son iki sezondur formasını büyük bir gurur ve zevkle giydiğim Galatasaray’dan ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte geçirdiğimiz bu iki güzel sezonda hem kişisel hemde tüm takıma destek veren ve her zaman yanımızda olan Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. En önemlisi de bu yolda birlikte yürüdüğüm ve ailem gibi olan takım arkadaşlarıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Birlikte oluşturduğumuz bu bağın hep daim olacağına inanıyorum. Sizlerle aynı sahada mücadele etmek ve bu formayı terletmek benim için bi onurdu. Son olarak da bende emeği olan bütün teknik heyete ve bizim için gecesini gündüzüne katan kulüp çalışanlarına çok teşekkür ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0