Cenk Özkacar: Fatih Terim benim için çok değerli..

Cenk Özkaçar
Türkiye'de transferin gözdesi konumunda yer alan Altay'ın genç stoperi Cenk Özkacar hakkında çıkan haberlerle ilgili Radyospor'a konuştu. Galatasaray iddialarıyla ilgili Fatih Terim'in kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden genç oyuncu kariyer planlamasını menajerinin yaptığını söyledi. 

Cenk Özkacar, adının Galatasaray gibi büyük kulüplerle anılmasından dolayı mutlu olduğunu söylerken, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili düşüncelerini de paylaştı ve "Galatasaray, Türkiyen'in en önemli kulüplerinden biri. Fatih Terim çok önemli teknik direktör. Fatih Terim benim için çok değerli. Benim için böyle düşünmesi çok mutlu ediyor. Bazı genç oyuncular bu tarz haberlerden sonra havaya girebilir ancak ben şımarmıyorum. Bunlar benim üzerime daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bu haberlerden sonra daha çok çalışıyorum. Gelişime her zaman açık olmak lazım" ifadesini kullandı.

Cenk Özkacar, "4 Büyükler" diye adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'ın kendisi istediğini belirterek, "Benim bir menajerim var. Kariyer planlarımı menajerim yapıyor. Günde en az 1 saat konuşuyoruz. Şu anda kariyer planlamamı direkt olarak Mustafa Doğru'ya bıraktım. Ben şu anda saha içine odaklandım. Daha burada 6 maçımız var. Bir gelişme olduğu zaman menajerim beni bilgilendiriyor. 4 büyük takımın da beni istediğini biliyorum. Direkt Avrupa'ya da gidebilirim. İki seçenek de olabilir. Avrupa'da en iyi performans gösteren oyuncu bence Çağlar Söyüncü. Premier Lig'de sezonun en iyi 11'ine giren bir oyuncudan bahsediyoruz. Merih Demiral da bu sene çok büyük bir çıkış yakaladı ancak şanssız bir sakatlık yaşadı. Çağlar Söyüncü benimle tecrübelerini paylaşıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0