Kaan Ayhan: Galatasaray'a transferim şartlara bağlı..

Kaan Ayhan
Almanya Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf forması giyen milli yıldız Kaan Ayhan, CNN Türk'te katıldığı programda Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların transfer gündeminde yer alan 25 yaşındaki futbolcu transferin şartlara bağlı olduğunu ifade etti. 

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kaan Ayhan, bu iddialara açıklık getirdi. Fortuna Düsseldorf forması giyen milli futbolcu transferin şartlara bağlı olduğunu ifade ederken Fatih Terim'le görüştüğünü de söyledi ve "Transfer haberlerini ben de okuyorum. Şartlara bağlı. Sadece Galatasaray değil. Transfer konularına bir paket olarak bakıyorum. Fatih Terim'le en son hastalığından dolayı görüştük ancak transferle ilgili bir görüşmemiz olmadı." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0