PAOK, Jimmy Durmaz'ı istiyor!

Jimmy Durmaz
Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak sezon içinde beklentilerin altında kalan Jimmy Durmaz ile yolların ayrılması planlanıyor. Türk asıllı İsveçli futbolcuya Yunanistan'dan PAOK'un talip olduğu ifade ediliyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı sağ kanat oyuncusu Jimmy Durmaz sürpriz bir talip çıktı. Daha önce Yunanistan'da Olympiakos'ta forma giyen ve orada başarılı bir performans sergileyen Türk asıllı İsveçli futbolcuya başka bir Yunan ekibi PAOK'un istediği öğrenildi.

Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan ancak sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jimmy Durmaz'a PAOK talip oldu. Yunanistan'da daha önce Olympiakos formasını da giyen tecrübeli futbolcunun karar vermek için sezon sonuna kadar bekleyeceği ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0