Çifte imza için geri sayım başladı!

Galatasaray'da uzun süredir transfer listesinin ilk sırasında yer alan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç operasyonu mutlu sonla bitti.. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sivasspor'un iki yıldızıyla daha önce anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi, oyunculara taaahüt edilen imza paralarını da hesaplarına yatırarak transferi gerçekleştirdi. İki yıldızın transferinin resmiyet kazanması için transfer döneminin açılması bekleniyor!

Akşam'ın haberine göre; DG Sivasspor’un bu sezonki başarısında çok önemli rol oynayan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, herkesin gözdesi haline gelmişti. Her iki futbolcunun mukavelesinin de sezon sonunda bitecek olması, onları daha da çekici kıldı. Çünkü bonservis bedeli ödenmesine gerek kalmayacaktı. Galatasaray, her iki yıldızla da uzun süredir görüşüyordu. Hatta ön protokolün imzalandığı bile ortaya çıkmıştı. Ancak koronavirüs salgını sebebiyle sezon uzayınca ön protokolün süresi bu transferlerde sıkıntı haline geldi.

Bu dönemde Fenerbahçe’nin de devreye girmesiyle birlikte her şey karıştı. Galatasaray, 25 yaşındaki iki orta saha oyuncusuyla 15 Haziran’a kadar geçerli olmak üzere 1.2 milyon euro yıllık ücret ve 500’er bin euroluk imza parası karşılığında ön protokol yaptı. 15 Haziran tarihi gelmeden yönetim, 500’er bin euroluk imza parasını her iki futbolcunun da banka hesabına yatırdı. Böylelikle olası bir Fenerbahçe manevrasının da önüne geçilmiş oldu. Her iki oyuncunun da gelecek sezon Galatasaray forması giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Finansal Fair Play kıskacında kaliteli yerli isimleri bonservis ödemeden kadrosuna katan yönetim ise büyük bir iş başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0