Lemina'ya özel görev!

Marcao'nun sakatlanarak sezonun kalan kısmını kaçıracak olması Galatasaray'da planları bozarken, teknik direktör Fatih Terim kadro içerisinden çözüm arıyor. Stoper bölgesinde Ahmet veya Emin'e şans vermeye hazırlanan İmparator, sezonun kilit isimlerinden Mario Lemina ile de özel bir görüşme yaptı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Luyindama’nın sezonu kapatmasının ardından Marcao’nun da sakatlanması savunmada planları bozdu. Teknik direktör Fatih Terim, Donk’un yanında Emin Bayram veya Ahmet Çalık’tan birini görevlendirecek. Her iki oyuncusuyla da yakından ilgilenen İmparator, en özel görevi ise Mario Lemina’ya verdi. Cim Bom’un orta sahadaki kilit ismi olan Lemina, kalan 8 haftalık bölümde ekstra savunma görevini de üstlenecek. Lemina’nın maç içinde zaman zaman 3. stoper gibi yer alması isteyen Terim, yıldız futbolcusuna çok güveniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0