Donk'a partner aranıyor!

Marcao'nun sakatlığı sonrasında savunma kurgusunu nasıl kuracağı merak edilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçında sürpriz yaşamamak adına risk almak istemiyor. Deneyimli teknik adam bu nedenle Ryan Donk'un yanında Mario Lemina'ya şans tanıyacak! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da ligin ilk yarısında çapraz bağlarından sakatlanan Luyindama’nın ardından, sezonun son bölümü öncesinde Marcao’nun da sakatlanması teknik direktör Fatih Terim’in planlarını bozdu! Ligde oynanacak son 8 maçın hepsine final gözü ile bakan sarı kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü, Çaykur Rizespor sınavı öncesinde stoperde kimi oynayacağını düşünüyor. Sakatlıklar nedeniyle esas mevkii orta saha olan Donk’u stoperde oynatmak durumunda alan Terim, Hollandalı oyuncunun yanında ön libero Mario Lemina’yı görevlendirmeyi düşünüyor.

AHMET'İN FORM DURUMU DÜŞÜNDÜRÜYOR
Kadroda esas mevkii savunma olan Ahmet Çalık ve Emin Bayram bulunsa da genç Emin bu sezon ligde sadece 1 dakika şans buldu. Bu nedenle forma savaşanın Lemina ve Ahmet arasında geçmesi beklenirken hem tecrübesi hem de performansı ile Gabonlu yıldız bir adım önde.. Zira Ahmet en son 26 Ocak’ta Konya ile deplasmanda oynanan karşılaşmada 90 dakika şans bulurken, bu sezon 7 maçta 382 dakika forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0