Galatasaray'da test bitti, şimdi sınav zamanı!

Galatasaray'da liglere verilen ara sona ermek üzere tempo yükselmeye devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim geçen hafta fiziksel testlerin ardından taktiksel çalışmalara ağırlık vermeye başlarken, takımın isteğinden ve arzusundan da son derece memnun oldu. İmparator kalan haftalarda takımının yalnızca şampiyonluğa odaklanmasını isterken, hedef sezon sonunda üstüste üçüncü kez mutlu sona ulaşmak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bir günlük iznin ardından Çaykur Rize maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da yüzler gülüyor. Üst üste üç koronavirüs testi negatif çıkan sarı-kırmızılıları sevindiren gelişmeler sezonun kalan bölümü için moralleri yükseltiyor.

FİZİKSEL OLARAK İSTENİLEN SEVİYEDE
Pandemi sürecinde 1.5 ay karantinada kalan futbolcular, evde bireysel çalışmalarını eksiksiz yaptı. Yapılan performans testinden tüm takım başarıyla geçti. Teknik heyetin Süper Lig'e başlama döneminde takımı forma sokma planı işledi. Fiziksel olarak istenilen seviyeye gelen Galatasaray bir haftadır taktik ağırlıklı çalışmalarla son 8 haftaya hazırlanıyor. Marcao'nun sakatlığı planları bozsa da tedaviye olumlu cevap verdiği ve 1.5 aylık süreden daha önce sahalara döneceği öğrenildi. Brezilyalı stoper iyileşene kadar Ahmet Çalık oynayacak, sistem bozulmayacak.

TERİM SEKİZDE SEKİZ İSTİYOR
Teknik direktör Fatih Terim sezonun kalan bölümünde 8'de 8'e konsantre oldu. Deneyimli teknik adam, bire bir görüşmelerle oyuncularını motive ediyor. Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor'la karşılaşacak sarı-kırmızılılar, zorlu fikstürü değil ilk deplasmanı düşünüyor. Futbolcular "Rize'yi yenersek önümüz açılır'' görüşünde.

3 MİLYON EURO'LUK MORAL
Yönetim futbolcuların birikmiş alacaklarından 3 milyon Euro'luk kısmı hesaplarına yatırdı ve Rizespor maçı öncesi Florya'da moraller tavan yaptı.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0