Emre Akbaba'dan yeni sözleşme fedakarlığı..

Galatasaray'da ligin ikinci yarısında sakatlıktan dönen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba, gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi için yönetimle görüşmelere başladı. Başarılı orta saha oyuncusu yeni sözleşmesinde de önemli bir fedakarlık yapmaya hazırlanırken, Younes Belhanda'nın ayrılması halinde de 10 numaralı formayı sırtına geçirecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 2018 yazında Fenerbahçe'yi reddederek Galatasaray'ı seçen ve üst üste geçirdiği iki sakatlıktan başarıyla dönen Emre Akbaba'dan yeni fedakarlık.. Ocak ayında takıma dönen ve 4 gollük katkı sağlayan 27 yaşındaki yıldız futbolcu sezon sonunda sarı-kırmızılı ekiple nikah tazeleyecek. 30 Haziran 2021'de kontratı sona erecek milli futbolcu yıllık 1 milyon 750 bin euro ile en fazla maaş alan yerli isimlerin başında geliyor. Emre 3 yıllık imza atarak kontratını 2024'e kadar uzatmayı istiyor. Yönetimin yeni teklifi ise yıllık 9 milyon TL olacak böylece maaşından yıllık 5 milyonluk indirim yapılacak. Bu rakam 3 yıl için toplamda 15 milyon TL olacak. 

ÇIKIŞ MADDESİ 15 MİLYON EURO
Kontratında "15 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan yıldız futbolcunun, çıkış seçeneği aynı kalacak. Sakatlıktan döndükten sonra Radamel Falcao ile uyumlu bir görüntü çizen tecrübeli orta saha, takım arkadaşı Younes Belhanda'nın satılması halinde yeni sezonda 10 numaralı formayı sırtına geçirecek.

ŞANSSIZLIKLAR YAKASINI BIRAKMADI
Aytemiz Alanyaspor'dan 4 milyon euro'ya gelen Emre Akbaba, sarı-kırmızılı formayla 32 maçta 7 gol, 5 asistle oynadı. Önce ayak ve tarak kemiği sonra kaval ve alt adale kemiği kırılan Akbaba 43 maç kaçırdı. 27 yaşındaki futbolcunun milli formayla çıktığı 6 maçta ise 3 golü bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0