Sözleşme detayları belli oldu!

ULEB ile olan sözleşmesi sona eren ve Eurocup'ta devam edip - etmeyeceği merak konusu olan Galatasaray Doğa Sigorta geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi duyuruyla FIBA tarafından düzenlenen Basketball Champions League'de mücadele edeceğini açıklamıştı. Yapılan sözleşmenin şartları belli oldu.

Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ömer Cansever, Aydınlık Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Normalde FIBA ‘ayak bastı parası’ olarak organizasyona katılma kararı alan takımlara 250 bin Euro civarında bir ödeme yapıyordu. Biz Galatasaray’ın marka değerini de göz önünde bulundurarak iyi pazarlık ettik ve 350 bin Euro’luk bir gelir elde edeceğiz. Basketbol Şampiyonlar Ligi bizim için daha iyi ve daha hayırlı olacaktır diye düşünüyoruz. Anlaşmamız  3+2 yıl şeklinde olacak." ifadelerini kullandı.

Cansever ayrıca erkek basketbol takımında Ertuğrul Erdoğan ve geçtiğimiz günlerde özel haberimizde belirttiğimiz üzere kadın basketbol takımında da Efe Güven ile sözleşme yenilemek üzerine olduklarını ve koçlarından performansından memnun olduklarını belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0