Fas basınından flaş iddia!

Süper Lig'de koronavirüs salgını sonrasında Rize deplasmanından ağır yaralı dönen Galatasaray ile ilgili olarak transfer haberleri gündemde varolmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde ismi bir süre Galatasaray ile anılan Faslı oyuncu Belaili hakkında ülke basınından flaş bir iddia gündeme geldi! 

Cezayir basınından Competition'a konuşan Galatasaray'da yakın kaynakları olan bir futbolcunun menajeri, Belaili ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen kanat oyuncusu Belaili, kulübü ile yaptığı görüşmelerin ardından sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varmıştı. Oyuncunun menajerliğini de üstlenen babasının, Suudi Arabistan'a koronavirüs salgını nedeniyle yasaklanan uçuşların açılmasının ardından (tahminen 14 Temmuz) gideceği ve kontratı resmen sonlandıracağı ifade edildi.

İsmi açıklanmayan menajer, "Belaili transferine ilişkin Galatasaray'dan bir yönetici ile görüştüm ancak şu an için gündemlerinin transfer olmadığını söyledi. Ancak Belaili ile ilgili araştırma yapacaklarını dile getirdi." ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın oyuncu transferinden önce, takımdaki yüksek maaşlı isimleri göndermek istediğine vurgu yapılırken, Belaili'nin bu sezon Al Ahli'de aylık net 300 bin Euro kazandığı ifade edilirken, Galatasaray'a gelmesi durumunda maaşında fedakarlık yapması gerektiği kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0