Fatih Terim: Bizim için kaleciden de öte..

Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibinin müdahalesi sonrasında ayağı kırılan ve uzun bir süre futboldan uzak kalacak olan Fernando Muslera bu sabah saatlerinde ameliyat olurken, teknik direktörümüz Fatih Terim eşiyle birlikte yıldız oyuncuyu hastahanede ziyaret etti. Terim hastahane çıkışında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hem  doğum gününü kutladık hem de geçmiş olsun ziyaretini yaptık. Ameliyatı da çok iyi geçmiş. Olabilecek en iyi durumda şu anda. Fernando Muslera, sadece bir kaleci olmaktan çok öte önemli şeyler ifade ediyor Galatasaray adına. Tabii ki eksikliğini hissedeceğiz, çok önemli bir oyuncu. İnşallah aramıza en kısa zamanda dönecek. Böyle durumlar olduktan sonra Allah beterinden saklasın demek gerekiyor. İnşallah bir an evvel ayağa kalkar ve ailesine, Galatasaray'a kavuşur. Çok büyük geçmiş olsun.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0