Fatih Terim, Diagne'ye bir şans daha verecek!

Mbaye Diagne
Gelecek sezonun kadro  planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim forvet rotasyonu için kararını verdi. İmparator sezon başında Club Brugge'a kiralanan Mbaye Diagne'ye yeni bir şans vermeyi düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı golcü futbolcuyu kampa götürmeye karar verdi. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Fatih Terim Mbaye Diagne için son kararını verdi. İmparator, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcüye bir şans daha verme kararı aldı. Kiralık gittiği Brugge’de sorunlu bir sezon geçiren, geçtiğimiz günlerde de “Kendimi Galatasaray’a ait hissediyorum” çıkışı yapan Diagne, temmuz ayında kampa katılacak.

SOSYAL MEDYA UYARISI
Teknik Direktör Fatih Terim’in de kulübün önemli yatırım yaptığı Senegalli futbolcuyu kazanmak istediği öğrenildi. Bununla beraber yönetim, dönmek isteyen Diagne’ye ‘şartlı evet’ diyecek. Kulüp, uzun süre sahalardan uzak kalan Diagne’ye sıkı bir çalışma programı sunacak ve bunu eksiksiz yerine getirmesini isteyecek. Ayrıca yıldız isme çok tepki alan sosyal medya kullanımı hakkında uyarıda bulunulacak.

FORVETTE FALCAO-DIAGNE-OĞULCAN ROTASYONU
Kendisine verilen şansı iyi kullanması halinde Galatasaray, Diagne’yi kadrosunda tutacak. Bu takdirde Cimbom'un forvet hattı 2020-21 sezonunda Falcao, Diagne ve Oğulcan Çağlayan üçlüsünden oluşacak. Galatasaray ayrıca, Diagne’ye forma şansı verip yeniden parlatarak satmanın hesaplarını yapıyor. Senegalli futbolcu için iyi bir teklif gelirse de duruma, şartlara ve performansına göre hareket edilecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0