Fatih Terim stopere takviye istedi!

Fatih Terim
Önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapmaya şimdiden başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim stopere takviye yapılmasını istedi. Cimbom'da İmparator'un yönetime transfer edilmesini istediği stoperlerin listesini verdiği öğrenilirken yönetimin de transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi. 

Bu sezon Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrasında stoperde sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Fatih Terim gelecek sezon benzer bir durumun yaşanmaması adına stopere takviye istedi. Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon öncesinde takıma mutlak bir stoper takviyesi yapmak istediği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın yönetime verdiği listede Kaan Ayhan, Angelo Ogbonna ve César Montes'in yer aldığı ifade edildi. İmparator'un bu üç isimden birinin transfer edilmesini istediği ifade edilirken yönetimin de çalışmalara başladığı aktarıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0