Fatih Terim: İyi bir oynamalıyız ki bize karşı oyunları bozabilelim!

Galatasaray Teknik Direktörü İmparator Fatih Terim, Süper Lig'de haftanın karşılaşması olan Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde: 
Galatasaray'ın şampiyonluk oranı düşük görünüyor bu da doğal, bir hayli gerideyiz çünkü. Boşvermek, vazgeçmek, hiç hoşlanmadığım, affetmeyeceğimiz bir şey. Bugün çok iyi bir oyun oynamalıyız ki karşı oyunları bozabilelim. Galatasaray böyle durumlarda vazgeçmeyen, vazgeçmediğini de çok kere göstermiş bir büyük kulüp. Kazanırsınız, kaybedersiniz, kaybettirilirsiniz, vazgeçmeden devam edeceğiz. Sakatlığın, cezalının her türlüsü Galatasaray'da var. Pandemi öncesi harika futbol bir Galatasaray vardı, oynamaktan zevk alan bir takım vardı ancak sonrasında tatsız işler de oluyor. İki ağır sakat, iki cezalı.. Sadece içeride değil dışarıda da uğraşıyoruz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0