Galatasaray, Kerim Çalhanoğlu'yla ilgileniyor!

Kerem Çalhanoğlu
Gelecek sezon takımı gençleştirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar genç oyuncular için girişimlerini sürdürürken Hakan Çalhanoğlu'nun yeğeni Kerim Çalhanoğlu'nu gündeme alındı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Kadrosundaki maliyeti düşürmek isteyen ve takımı gençleştirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Hoffenheim U19 takımında forma giyen Kerim Çalhanoğlu için harekete geçti. Cimbom'un Kerem'i A Takım için düşündüğü ifade edilirken oyuncuya profesyonel sözleşme verileceği belirtildi. Hakan Çalhanoğlu'nun yeğeni olan Kerim'in de fanatik Galatasaraylı olduğu söyleniyor. 

KERİM ÇALHANOĞLU KİMDİR? 
26 Ağustos 2002 doğumlu olan Kerim Çalhanoğlu orta sahada ve sol kanatta görev alabiliyor. Genç oyuncu bu sezon Hoffenheim U19 takımında 18 karşılaşmada 2 gol - 4 asistle oynadı. Almanya U17 takımında da forma giyen Kerim, 13 maçta 1 gol kaydetti. Genç oyuncunun Hoffenheim ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0