Galatasaray, Razvan Marin'i istiyor!

Razvan Marin
Süper Lig'de üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, diğer yandan da transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim takımı gençleştirmek için genç futbolculara yönelirken Ajax'ta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Razvan Marin'i gündemine aldı. 

Galatasaray'da transfer çalışmaları şimdiden başlarken takımı gençleştirmek için girişimler de devam ediyor. Belçika ve Rumen basını kaynaklı haberlerde, Galatasaray'ın Ajax'ta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Razvan Marin'i kadrosuna katmak istediği ifade ediliyor. 

Ajax'ın 2019'da transfer ettiği Razvan Marin bu sezon ilk 11'de fazla forma şansı bulamadı. Hollanda kulübü Koronavirüs nedeniyle yaşanan ekonomik kriz nedeniyle teklifleri dinlemeye sıcak bakmıyor. Ancak Razvan Marin için yüklü bonservis talep edilmesinden dolayı Galatasaray'ın kiralık formülünü düşündüğü öğrenildi. 

RAZVAN MARIN KİMDİR? 
Peki Galatasaray'ın transfer etmek istediği Razvan Marin kimdir? 23 Mayıs 1996 doğumlu Razvan Marin orta sahada görev alıyor. Gheorghe Hagi'nin akademisi Viitorul Constanța'dan yetişen Razvan Marin, gösterdiği başarılı performansın ardından Belçika ekibi Standard Liege'e transfer olmuştu. Belçika'da 104 maçta forma giyen Rumen oyuncu 18 gol - 22 asistle mücadele etmişti. 24 yaşındaki futbolcu 2019 yılında Standard Liege'den Ajax'a transfer oldu. Rumen oyuncu bu sezon Ajax formasıyla ligde 10 maçta 1 asist yaptı. Razvan Marin'in kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı orta saha oyuncusu Romanya Milli Takımı'nda da 21 kez forma giydi ve 1 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0