Galatasaray'dan Mehmet Uysal hamlesi!

Mehmet Uysal
Gelecek sezon takımı gençleştirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Cimbom, bonservisi Manisa FK'da bulunan Mehmet Uysal'ı takibe aldı. Genç forveti Beşiktaş'ın da istediği iddia ediliyor. 

Sporx'in haberine göre; Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde hız kesmeden operasyonu sürdürüyor. Genç ve yerli isimlere yönelen Cimbom, bonservisi Manisa FK'da bulunan ve bu sezonu kiralık olarak 3. Lig ekibi Somaspor'da geçiren forvet Mehmet Uysal'ı takibe aldı. 20 yaşındaki forvet ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği ifade edildi. Galatasaray'ın ilerleyen günlerde Mehmet Uysal için resmi teklifini ileteceği belirtildi.

MEHMET UYSAL KİMDİR? 
21 Ekim 1999'da Manisa'da doğan Mehmet Uysal, 1.87 boyunda ve forvet pozisyonunda görev alıyor. 20 yaşındaki forvet futbola Manisa FK'da başlarken geçtiğimiz yaz Somaspor'a kiralandı ve bu sezon Soma'da 25 maçta 15 gol ile 2 asistlik performansla dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0