Galatasaray, Luis Abram'ı istiyor!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da Marcao ve Christian Luyindama'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşın stoper arayışları sürüyor. Genç ve potansiyelli bir stoperi takıma dahil etmek isteyen Cimbom, Luis Abram'ı gündemine aldı. 

Peru'da yayın yapan Libero'ya göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde Luis Abram'ı kadrosuna katmak istiyor. Cimbom, Velez Sarsfield forması giyen 23 yaşındaki genç stoper için görüşmelere başladı. Galatasaray'ın Luis Abram için yaptığı 3.5 milyon Dolar'lık ilk teklif rededilirken, Velez Sarsfield'in Perulu stoper için için 8 milyon Dolar talep ettiği ifade edildi. İki takım arasında görüşmeler sürüyor.

LUIS ABRAM KİMDİR?
27 Şubat 1996 doğumlu olan Luis Abram, kariyerine ülkesinin Sporting Cristal Lima takımında başladı. 3 yıl burada forma giyen Abram, 110 maça çıktı ve 5 gol - 1 asist ile oynadı. Gösterdiği performansın ardından Arjantin'in yolunu tutan Perulu stoper, Velez Sarsfield'a transfer oldu. Arjantin'de şu ana kadar 46 maçta forma giyen 23 yaşındaki stoper 2 gol - 2 asist ile yaptı. Luis Abram, 15 kez de Peru milli takımı forması giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0