Serie A'dan Yunus Akgün'e 4 talip...

yunus akgün
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından geçen sezon A takımda zaman zaman şans verilen ancak bu sezon o şansların uzağında kalan Yunus Akgün için teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon ortasında sözleşmesini uzatan 20 yaşındaki hücum oyuncusu İtalya'dan 4 talip var. 

Calciomercato'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü Serie A ekiplerinden Cagliari, Verona Parma ve Fiorentina istiyor. İtalyan ekiplerinin sezon sonunda Galatasaray'a teklif yapacağı da iddia edildi. UEFA Gençlik Ligi'nde parladığı yazılan Yunus Akgün'ün de İtalya'ya gitmeye oldukça sıcak baktığı ve sezon sonunda bir anlaşma sağlanabileceği de belirtildi.

Hücum hattında her iki kanatta forma giyebilen Yunus, hücumcu merkez orta saha pozisyonunda da görev yapabiliyor. Genç oyuncu bugüne kadar lig ve kupada Galatasaray forması altında toplamda 20 maçta görev yaptı ve 4 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0