Fatih Terim'in yeni yardımcısı Ayhan Akman!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda yardımcı kadrosunu değiştirmeye ve antrenörlerin profillerini de değiştirmek isterken Hasan Şaş ile yollar ayrılmıştı. Levent Şahin'le yola devam edecek olan İmparator'un yeni yardımcı antrenörünün Ayhan Akman olacağı iddia edildi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Hasan Şaş'tan boşalan yardımcı antrenörlük görevine eski futbolculardan Albert Riera'nın geleceği konuşuluyordu. Ancak bu ismin Ayhan Akman olması kesinleşti. Ayhan Akman yeni sezonda Levent Şahin'le birlikte Fatih Terim'in yardımcısı olacak. Galatasaray'ın eski futbolcusu da olan Ayhan Akman, geçmişte de Igor Tudor'un yardımcılığını yapmıştı. 

Öte yandan şu an Gaziantep FK'da sportif direktörlük yapan Fatih İbradı da Galatasaray'a dönmeye hazırlandığı iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0