Mbaye Diagne'den şaşırtıcı paylaşım: Geliyorum!

Radamel Falcao'nun sakatlığı, Florin Andone'nin sezonu kapatarak takımına geri dönmesi ve Adem Büyük'ün cezası derken Galatasaray'da forvet sıkıntısı yaşandığı şu günlerde Mbaye Diagne'den çarpıcı bir sosyal medya paylaşımı geldi. Senegalli oyuncu kişisel hesabından "Sabırsızlanıyorum!" mesajı gönderdi.

Galatasaray'da sezon başında Club Brugge'a kiralanan ve orada da disiplinsiz davranışları sonrasında kadro dışı kalarak sezonun büyük bir kısmını oynamadan geçiren Mbaye Diagne yeni sezon öncesi günlerini ülkesi Senegal'de geçiriyor. Yıldız oyuncu kişisel antrenmanlarını evindeki spor salonunda sürdürürken, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda "Bekleyemiyorum, dönüyorum inşallah!" mesajını paylaşarak Galatasaray formasıyla bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne ligde attığı 30 golle hem rekor kırmış, hem de takımının şampiyonluğunda önemli bir rol oynamıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0