Oğulcan Çağlayan transferinde şok gelişme!

Çaykur Rizespor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Galatasaray ile her konuda anlaşma sağlayan Oğulcan Çağlayan için sürpriz bir gelişme yaşandı.. Karadeniz ekibi oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonu kullandığını federasyona resmen tebliğ etti! 

Süper Lig'de üstüste aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışından uzak kalan Galatasaray'da transfer gündeminde de oldukça hareketli günler yaşanıyor. Mert Hakan Yandaş transferi için ezeli rakibi Fenerbahçe'yle karşı karşıya gelen Cimbom, uzun bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı Oğulcan Çağlayan transferinde de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Rize'den ayrılmak için gün sayan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanan Karadeniz ekibinin bu hamlesi tabir-i caizse şok etkisi yaratırken, gelen bilgilere göre 24 yaşındaki oyuncunun opsiyonunun kullanıldığından kulübünün TFF'e bildirim yapmasının ardından haberi oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde yer alan bilgiye göre Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi 2021 yılında tamamlanacak. Galatasaray ile her konuda anlaşma sağlayan ve gelecek sezon için sarı-kırmızılı formayı giymeyi planlayan Oğulcan'ın nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0