Adem Büyük'ün cezasında indirim!

TFF Tahkim Kurulu, geçtiğimiz hafta Rizespor deplasmanında ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 maç men cezası verilen Galatasaraylı Adem Büyük'ün cezasının 2 maça indirildiğini açıkladı. 

 Tahkim Kurulu'nun açıklamasında, "Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırım A.Ş.'nin futbolcusu Adem Büyük'ün ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL cezasının; futbolcunun pişmanlığı ve olayın oluş şekli nazara alınarak takdiren 2 resmi müsabakadan men ve 8.667,00 TL para cezası şeklinde düzeltilmesine oybirliği ile karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı. 

Hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçında cezasını tamamlayacak olan Adem Büyük,  bir sonraki haftaki Trabzonspor maçında sahada olabilecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0