Mustafa Cengiz o yöneticinin istifasını istedi!

Galatasaray'da basketbol şubesinde hareketli günler devam ediyor.. Kadın basketbol takımının simge isimlerinden Işıl Alben'in takımdan ayrılmasının ardından şube içerisinde çatlak sesler yükselirken, geçtiğimiz günlerde basketbol şubesindeki görevinden ayrılan Erol Özmandıracı'nın açıklamaları yönetim içerisinde çatışmaları körükledi.. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir görevinden uzak kalan Mustafa Cengiz ise, çarpıcı açıklamalarda bulunan Özmandıracı'nın istifasını istedi! 

Habertürk'te yer alan habere göre; Süper Lig'in 28. haftasında evinde Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Galatasaray'ın yönetim kanadında da hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta basketbol şubedeki görevlerini bıraktıklarını açıklayan yönetici Erol Özmandıracı ve Ömer Cansever, yönetim içerisinde fikir ayrılıklarının olduğunu göstermişti. Ardından hala yönetim kurulunda bulunan Erol Özmandıracı'nın yaptığı açıklamalar, başkan Mustafa Cengiz'in duruma el koymasına sebep oldu. Sağlık sorunları yaşadığı bu dönemde yönetim içerisindeki bu anlaşmazlığa sinirlenen başkan Cengiz'in Özmandıracı'dan istifasını istediği öğrenildi. Başkanın bu isteğinin ardından Erol Özmandıracı'nın önümüzdeki günlerde yönetim kurulundan istifa edeceği ifade edildi.

Kendisinin bilgisi dışında kulüp içerisinde hiçbir kararın alınmadığını dün kulüp televizyonuna verdiği röportajda dile getiren başkan Cengiz, basketbol şubeden istifa eden yöneticilere de mesaj göndermeyi unutmadı. İstifasını istediği Erol Özmandıracı'nın yanı sıra Ömer Cansever'i de işaret eden Cengiz, "Hangi yönetici arkadaşım, hangi dal ile ilgiliyse onunla görüşüyorum. Arada çatlak sesler oluyor tabii.. Ben o arkadaşların onurlu davranacağını, karakterlerine uygun şekilde davranacaklarına bir Galatasaraylı gibi gereğini yapacaklarına inanıyorum." şeklinde konuşmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0