Galatasaray, Sergio Rico'yu gündemine aldı!

Sergio Rico
Galatasaray'da Çaykur Rizespor deplasmanında kötü bir sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera'nın alternatifi aranıyor. Muslera'nın yokluğunda kaleyi tecrübeli bir isme teslim etmeyi planlayan Cimbom, Sevilla'nın İspanyol kalecisini gündemine aldı. 

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık sonrasında kaleci arayışları başladı. Cimbom'da hedef Muslera'nın yokluğunda kaleyi tecrübeli bir isme teslim etmek. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Stephane Ruffier ve Claudio Bravo gibi deneyimli isimlerin ardından başka bir ismi daha gündemine aldı. Mundo Deportivo'nun haberine göre; Galatasaray, Sevilla'nın kalecisi Sergio Rico ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar geçen sezon Fransız devi Paris Saint Germain'e kiralanan İspanyol kalecinin Sevilla'nın kadro planları arasında yer almadığı ifade edildi. Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sergio Rico için Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde resmi görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

SERGIO RICO KİMDİR?
1 Eylül 1993 doğumlu olan 1.94 boyundaki Sergio Rico, Sevilla altyapısında yetişti. Sevilla'da 170 karşılaşmada forma giyen Rico, 2018-19 sezonunda Premier Lig'de mücadele eden Fulham'a kiralanmıştı. Geçen sezonu da PSG'de kiralık geçiren Rico, toplam 8 maçta görev aldı ve 4 gol yedi. 26 yaşındaki kaleci 1 kez İspanya Milli Takımı forması giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0