Galatasaray'da gözler Yunus Akgün'e döndü!

Yunus Akgün
Süper Lig'de geçtiğimiz 2 haftada hem sakat hem de cezalı oyuncu veren Galatasaray'da yaşanan eksiklerin ardından Fatih Terim hücum bölgesi için gözünü Yunus Akgün'e çevirdi. İmparator genç oyuncuyu ligin kalanında kullanmak için üzerine titriyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray, salgın sonrası yeniden başlayan ligde peş peşe darbeler aldı. Cimbom, Rize'ye kaybedip Gaziantep ile berabere kalarak zirve yolunda 8 puan geriye düştü. Bunun yanı sıra Fernando Muslera ve Florin Andone sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattı. Son olarak Radamel Falcao da sakatlandı ve Başakşehir karşısında görev yapamayacak. Adem Büyük ise kırmızı kart cezalısı. Hücum hattında bu kadar eksik olması, Fatih Terim'i farklı arayışlara yöneltti.

İKİ SENARYO VAR
İmparator, hafta boyunca idmanda Yunus Akgün ile özel olarak ilgilendi. Terim, Yunus'la sık sık birebir görüşmeler yaptı. Fatih Terim, antrenmanda genç oyuncusunun adeta üzerine titredi. Başakşehir maçında Onyekuru'nun forvette oynaması ve 19 yaşındaki futbolcunun sol kanada geçmesi bekleniyor. Diğer seçenek ise Yunus'un ileri uçta görev yapması.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0