Galatasaray'a Maicon'dan kötü haber...

maicon al nasr
Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Al-Nasr'a kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini vermeye hazırlandığı Maicon'un Suudi Arabistan ekibiyle sözleşmesi iki hafta sonra bitiyor. Al-Nasr, Brezilyalı stoperi isterken Galatasaray'ın yüksek bonservis bedeli istemesi görüşmeleri durdurma noktasına geldi.

Almowaten'in haberine göre; Galatasaray'ın, Al Nasr takımına kiraladığı ve bu sezon sonunda Suudi Arabistan takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Maicon transferi olumsuz sonuçlandı. Al Nasr, bonservisini almak istediği Maicon'un transferinde Galatasaray ile anlaşma sağlayamadı. Sarı kırmızılı takımın yüksek bonservis talebi nedeniyle an itibariyle görüşmeler durdu. 

GALATASARAY, MAICON İÇİN 5 MİLYON EURO İSTİYOR
Al Nasr, Maicon'un bonservisi için Galatasaray'a 3.5 milyon euro teklif etmişti. Cimbom'un ise kapıyı 5 milyon eurodan açmasından dolayı anlaşma sağlanamadığı kaydedildi. Galatasaray'ın son görüşmelerde yine yüksek bedel talep ettiği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0