ÖZEL HABER | Efe Güven'in sözleşmesi uzatıldı!

Galatasaray basketbol şubesinde geride bıraktığımız hafta hareketli günler geride kalırken, kadın basketbol takımında bir süredir beklenen imza sonunda resmiyete kavuştu. Yaklaşık iki ay evvel dönemin şube menajeri ve yöneticileriyle "prensip" anlaşması sağlanan kadın basketbol takımı baş antrenörü Efe Güven, geçtiğimiz hafta itibariyle sözleşmesini yeniledi.

1985 doğumlu olan ve uzun yıllardır Galatasaray'da görev yapan Efe Güven, son iki sezondur kadın basketbol takımının başantrenörü olarak görev yapıyordu. Kısıtlı bütçeye rağmen genç ve potansiyelli bir takım yaratmayı başaran Güven, saha içi sonuçlarının yanı sıra takımının sahada ortaya koyduğu mücadeleyle alkış almayı başarmıştı. Galatasaray basketbol şubesi yöneticilerinden Erol Özmandıracı, Ömer Cansever'in yanı sıra şube menajeri Ömer Yalçınkaya ile daha önce görüşen ve pandemi nedeniyle mevcut sözleşmesinde indirim yaparak prensip anlaşması sağlanan Efe Güven, yaklaşık iki aydır resmi imzaların atılmasını bekliyordu.

Başarılı antrenörün yerine bazı isimler telafuz edilse de, şubede yaşanan yönetici değişikliği ve sürecin ardından Efe Güven geçtiğimiz günlerde kulüp binasında yaptığı görüşmelerin ardından 1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Konuyla ilgili olarak resmi açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor..

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0