Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan ile görüşmeler sürüyor...

Ertuğrul Erdoğan
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Türkiye Basketbol Ligi'nin ve Avrupa'daki basketbol organizasyonlarının askıya alınmasının ardından Galatasaray Doğa Sigorta'da yeni sezonun planlaması başladı. Yenilmez Armada'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesinin uzatılması için görüşmeler sürüyor. 

Geçtiğimiz yıl ligde yarı final oynayan, bu sezon ise Basketbol Süper Ligi'nin tescil edilmesiyle ligi 3. sırada bitiren Galatasaray Doğa Sigorta'da koç Ertuğrul Erdoğan ile yola devam edilmek isteniyor. Sportando'nun haberine göre; Galatasaray Doğa Sigorta'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesinin uzatılması için görüşmeler sürüyor. Koç ile en az 2 yıllık sözleşme yapılması gündemde. Tarafların yakın zaman içerisinde anlaşmaya varması bekleniyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0