Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi'yle anlaşmaya yakın!

Galatasaray
Koronavirüs nedeniyle tescil edilen Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 3. sırada bitiren Galatasaray Doğa Sigorta gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılarda önümüzdeki sezon Avrupa arenasında mücadele etmek için EuroCup ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'yle görüşmelerini sürdürürken karar aşamasına gelindi. 

TrendBasket'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon 7DAYS EuroCup'ta mücadele eden Galatasaray, gelecek sezon için FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'yle görüşmelerini sürdürürken son aşamaya gelindi. Yenilmez Armada, EuroCup’tan ayrılarak gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya yakın.  Geçtiğimiz günlerde Darüşşafaka Tekfen ve TOFAŞ da önümüzdeki sezon tercihini Basketbol Şampiyonlar Ligi’nden yana kullandığını açıklamıştı. 

2007/08 sezonundan beri EuroLeague’de oynamadığı her yıl 7DAYS EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray, 2015/16 sezonunda EuroCup’ta şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Sarı kırmızılılar, son olarak bu sezon TOP 16 turunda grubu dördüncü tamamlayarak 7DAYS EuroCup macerasını noktaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0