Razvan Lucescu: Belhanda'yı istiyorum.

younes belhanda
Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen isimlerin başında gelen ve Real Madrid maçında da taraftarla arasında gerginlik yaşanan Younes Belhanda için hareketli günler yaşanıyor. Sezon sonunda yolların ayrılması beklenen Faslı yıldız için Razvan Lucescu'dan önemli bir açıklama geldi. 

Galatasaray'da taraftarla arası açılan Younes Belhanda'nın geleceği merak konusu. Faslı 10 numara hakkında Al Hilal'in teknik direktörü Razvan Lucescu'dan gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.  Razvan Lucescu, Riyadh gazetesine verdiği demeçte, "Belhanda’yı gelecek sezon kadromda görmek istiyorum" açıklamasını yaptı. Arap kulübünün, 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 5 milyon Euro teklif edeceği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar bu transferden 10 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor. Bu paranın tamamı yeni transfer çalışmalarında kullanılacak.

MENAJERİ DE AL HILAL'İN TEKLİFİNİ AÇIKLAMIŞTI
Belhanda'nın menajeri William D'Avila geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Monaco hala Belhanda ile ilgileniyor. Ayrıca Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Al Ittihad da bu transferi bitirmek istiyor" ifadelerini kullanmış ve oyuncusuna taliplerin olduğunu resmen duyurmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0