Galatasaray'da Godin sürprizi...

Diego Godin
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda takıma en az 2 stoper transfer edilmesini isterken sürpriz bir isim gündeme geldi. Inter'den sezon sonunda ayrılacak olan Diego Godin'in Galatasaray'a gelebileceği iddia edildi. 

Tuttomercato'nun haberine göre, Inter'de teknik direktör Conte ile de sorunlar yaşayan ve Koronavirüs döneminde farklı bir ülkeye sıcak baktığını fakat Avrupa'da kalmak istediği kaydedildi.  Diego Godin'in İtalya'dan ayrılma ihtimaline karşılık seçenekleri arasında Galatasaray'ın da olduğu ve 1 yıllık kiralama formülü devrede. MLS Ligi'nden gelen teklifi reddeden Godin geleceği konusunda henüz karar vermedi. 

Diego Godin, Serie A'da Inter formasıyla bu sezon 16 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı. Diego Godin'in Inter ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0