Galatasaray'da Lyle Taylor sesleri..

Lyle Taylor
Sezon başında kiralık olarak transfer edilen Florin Andone ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, yedek kulübesi için arayışlarını sürdürüyor. Cimbom, Charlton Athletic forması giyen 30 yaşındaki forvet Lyle Taylor ile ilgileniyor. 

Kiralık sözleşmesi sona erecek olan Florin Andone ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Daily Mail, Galatasaray'ın Charlton Athletic forması giyen 30 yaşındaki forvet Lyle Taylor'ı kadrosuna katmak istediğini iddia etti. Haberde, sezon sonu bonservisini eline alacak olan Taylor ile İskoç ekibi Glasgow Rangers ve birçok Championship ekibinin de temasta olduğu ifade edildi. Ligin devam edecek olmasına rağmen, sakatlık riski almak istemeyen Taylor'ın transfer seçeneklerini değerlendirdiği belirtildi.

LYLE TAYLOR KİMDİR?
29 Mart 1990 doğumlu olan İngiltere doğumlu Lyle Taylor, kariyeri boyunca İngiltere'nin birçok alt lig takımında forma giydi. Taylor bu sezon Charlton ile çıktığı 22 maçta 11 gol ve 1 asist kaydetti. 1,88 boyundaki golcünün piyasa değeri 1.4 milyon euro olarak hesaplandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0