Galatasaray, Florinel Coman için görüşmelere başladı!

Florinel Coman
Gelecek sezon takıma genç isimleri katmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gündeme yeni bir isim daha geldi. Cimbom, 22 yaşındaki Florinel Coman ile ilgileniyor. 

Süper Lig'de üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun hazırlıklarını yapıyor. Takımı gençleştirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom'da yeni bir isim gündeme geldi. Galatasaray, Florinel Coman ile ilgileniyor. Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun haberine göre; Galatasaray, Florinel Coman'ın transferi için Steaua Bükreş ile görüşmelere başladı. Transfer, 9 milyon euroya bitebilir. 

FLORINEL COMAN KİMDİR? 
10 Nisan 1998 doğumlu Florinel Coman, hücum bölgesinde sağ-sol kanat pozisyonlarda görev alıyor. Gheorghe Hagi'nin akademisi Viitorul Constanța'dan yetişen Coman, gösterdiği başarılı performansın ardından Steaua Bükreş'e transfer oldu. 22 yaşındaki futbolcu Steau'da 103 karşılaşmada 30 gol - 26 asist ile mücadele ederken 3 kez de Romanya Milli Takımı formasını giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0