Tugay Kerimoğlu: Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'a istedim.

Hakan Çalhanoğlu
Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından olan ve 2013-2014 sezonunda Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu, o döneme ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu. Kerimoğlu, Hakan'ı Galatasaray'a istediğini ancak transferin gerçekleşmediğini söyledi. 

Tugay Kerimoğlu, 2013-2014 sezonunda Roberto Mancini'nin yardımcılığı yaptığı dönemde Hakan Çalhanoğlu'nun transfer edilmesini istediğini ancak Ünal Aysal yönetiminin bonservisini pahalı bulduğu sebebiyle transferin gerçekleşmediğini ifade etti. beIN Sports'ta konuşan Tugay Kerimoğlu konuyla ilgili, "Mancini zamanı, hoca bana: 'Yurt dışında oynayan Türk oyuncular için 5 isim belirle.' demişti. Hakan Çalhanoğlu'yu ilk sıraya yazdım. Ünal Aysal ile ikinci toplantıda "Çok pahalı, alamayız." dendi. Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a katkısı çok olur. En etkili olduğu bölge, santrfor arkası. Belhanda ile karşılaştıracak olursak Hakan, Belhanda'dan 5-6 gömlek daha fazla." sözlerini söyledi. 

HAKAN ÇALHANOĞLU GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR
İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir gün Galatasaray'da oynamak istediğini ifade etmiş ve "Galatasaray gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Bir gün mutlaka Galatasaray'ı yaşamak istiyorum. Hedefim, Hagi gibi büyük bir futbolcu olmak. Galatasaray gibi bir kulüpte 10 numaranın, o şanlı formanın gururunu yaşamak." açıklamasını yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0