Galatasaray'da sağ beke 4 aday!

galatasaray
Galatasaray'da Mariano'nun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle sağ bek için transfer çalışmaları hızlandı. Cimbom, Atletico Madrid'in tecrübeli sağ beki Santiago Arias'ı kadrosuna katmak isterken bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşın 3 ismin de alternatif olarak belirlendiği ortaya çıktı. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray şampiyonluk planları kurarken diğer taraftan gelecek sezon için kolları sıvadı. Yönetimin sağ bek arayışlarına hız verdiği öğrenilirken 4 isimle görüştüğü ortaya çıktı. Listenin başında Atletico Madridli Santiago Arias ilk sırada bulunuyor. Atletico Madrid ile 3 sene daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı yıldızın öncelikle kiralık olarak düşünüldüğü ortaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de görüşüldüğü öne sürüldü.

Listede bu oyununun dışında Rennes'te oynayan Hamari Traore, Tigres'li Luis Rodriguez ve Unam Pumas'lı Alan Mozo da bulunuyor. Bu yıldızlar için görüşmeler aralıksız devam ediyor. Luis Rodriguez'e bonservis bedeli ödenmeyecek olması Galatasaray için bir avantaj olarak gösteriliyor. Yönetimin 4 futbolcudan birini mutlaka kadroya katmaya kararlı olduğu belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0